Stage de perfeccionament a les tècniques de direcció d’orquestra.

Ja fa quatre anys seguits que participo com a professor a aquest curs intensiu de direcció d’orquestra. Un curs molt complet. Juntament amb Philippe Fournier, Jean Pierre Prajoux i Camilo Giraldo preparem a tots nivells els diferents participants de tots els llocs del món. que combinen la practica diària amb orquestra (formada pels mateixos cursetistes) amb la tècnica bàsica de direcció i altres matèries relacionades. Aquest curs celebra enguany el 40 aniversari i això és fàcil de dir. L’ambient de treball és extraordinari i també la relació entre els alumnes i el professorat. El programa conté nombrosos tallers tots ells encaminats a la formació tecnica però a la vegada humana dels futurs directors. Un model de curs a seguir i “Per a molts anys”.

Aquesta entrada ha esta publicada en news. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *