23 novembre 2019 Barcelona auditori Cic 20:30

Concert 71 Aniversari Francesc Llongueres i Josep Maria Masip.

Ara fa deu anys varem celebrar el 60 aniversari plegats i hem cregut oportú de tornar  a fer-ho. Hi participa, com abans l’orquestra BCN Sinfonietta sota la meva direcció. El programa amb obres dels clàssics (Kodaly, Prokofiev, Lehar, Mahler etc.) però bàsicament configurat amb temes famosos de pel·lícula (Delarue, Rozsa, Rodgers, Jarre etc.) Els arranjaments són de Antoni-Olaf Sabater, de Francesc Vidal i propis. Es tracta d’un concert privat i solament s’accedeix amb estricta invitació.

Aquesta entrada ha esta publicada en Agenda, Concerts. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *