Stage de direction orchestra 2018

La orchestra Confluences organitza un Curs de formació per a directors d’orquestra o conjunts instrumentals dels dies 11 al 20 de juliol del 2018 a la localitat de Consorce a pocs kilòmetres de Lyon (France). Es tracte d’un curs intensiu, molt complet en els que els alumnes a part de formar-se en tots aquells aspectes necessaris (harmonia, tecnica gest, informàtica musical, anàlisis etc., formen part del conjunt instrumental (30 músics aproximadament) amb sessions pràctiques i diàries. Tinc la satisfacció de formar part de l’equip pedagògic de l’Stage des de fa uns anys.

http://www.formation-direction-orchestre.com/index.php/es/

Esta entrada fue publicada en pedagogia, Uncategorized y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *