Barcelona, 3 març homenatge Llongueres

El proper 3 de març tindrà lloc un concert homenatge a Joan Llongueres i al seu fill Josep Jordi Llongueres al Palau de la Música Catalana. És per a mi una gran alegria que, de segur, compartiré amb els meus familiars i amics, la proposta dels responsables dels cors infantils de l’Orfeó Català, que volen reconèixer i homenatjar a dos destacats músics que van col·laborar directament a la creació de la Entitat esmentada. Com a continuador de la saga musical dels Llongueres, em sento especialment motivat per a dirigir el concert en aquesta data senyalada.

L’Orquestra del Conservatori del Liceu i els cors infantils interpretaran 4 cançons per a Infants de l’avi Llongueres, orquestrades per Manuel Oltra i la cantata infantil “El cavaller i el drac”, estrenada els anys 60 amb lletra i música del pare.

Aquesta entrada ha esta publicada en Agenda, Notícies, Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *