Barcelona, 3 març homenatge Llongueres

El proper 3 de març tindrà lloc un concert homenatge a Joan Llongueres i al seu fill Josep Jordi Llongueres al Palau de la Música Catalana. És per a mi una gran alegria que, de segur, compartiré amb els meus familiars i amics, la proposta dels responsables dels cors infantils de l’Orfeó Català, que volen reconèixer i homenatjar a dos destacats músics que van col·laborar directament a la creació de la Entitat esmentada. Com a continuador de la saga musical dels Llongueres, em sento especialment motivat per a dirigir el concert en aquesta data senyalada.

L’Orquestra del Conservatori del Liceu i els cors infantils interpretaran 4 cançons per a Infants de l’avi Llongueres, orquestrades per Manuel Oltra i la cantata infantil “El cavaller i el drac”, estrenada els anys 60 amb lletra i música del pare.

Esta entrada fue publicada en Agenda, Notícies, Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *