Cantabile d’Hamburg

Dins del marc del El 43è Festival Internacional de música de Cadaqués ha tingut lloc un concert d’aquest conjunt de música antiga.
El programa ha consistit amb peces d’autors europeus del renaixement incloent cançons catalanes arranjades expressament pel conjunt. Interessant sentir al contra tenor Daniell Fourie que al mateix temps ejecutava una arpa de l’època. Valia la pena assistir al concert per a sentir com afina, l’expressió justa i la musicalitat. ; Un llaüt que se sentia poc, una viola de gamba també poc present i diferentes flautes de bec tocant correctament han omplert de musica tranquil·la l’espai sonor de l’església. Res d’espectacle, tot molt sentit i íntim…pel meu gust massa igual i monòton. M’ha fet pensar en un grup amateur però molt correcte com és habitual en formacions alemanyes d’aquesta índole. Hauria estat millor fer el concert en un espai diferent per la sonoritat de l’esglèsia, pel caràcter popular del programa i s’hauria pogut articular adequadament el material musical d’acord amb l’acústica. Una nit tranquil·la i agradable que si res o pertorba ens deixarà dormir amb molta pau.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *