Aperitiu musical a Portlligat

El proppassat diumenge dia 3 d’agost va tenir lloc una activitat paral.lela al 43è Festival Internacional de Música de Cadaqués en la que vaig intervenir-hi directa i personalment. Es va tractar d’una sessió pedagògica o ilustrativa consistent en un assaig obert al públic en la que vaig explicar la manera com treballa un director d’orquestra amb un conjunt. En aquest cas amb el quartet de corda Havel, que va estar disposat a aquesta experiència pública. En primer lloc vull agraïr a l’alcade i a la direcció del Festival l’oportunitat de tornar a participar en el festival, després d’uns anys d’absència. La presentació de l’alcalde fou emotiva, reconciliadora i va obrir pas a la sessió de treball. El quartet Havel i jo varem repassar els diferents aspectes de l’obra de Xavier Montsalvatge “Cuarteto indiano”, fent les indicacions i correccions oportunes per tal de que el públic assistent, que era nombrós, fos conscient de les millores tècniques i comunicatives que anaven realitzant-se. Al final tingué lloc l’audició completa del quartet i el restaurant “Xefs de Portlligat” ens oferiren un excellent bufet. Vaig notar que tothom va sortir content de l’experiment, incloent-t’hi els mateixos musics. Gràcies Cadaqués.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *