Jonathan Crayford

Pianista i compositor Neozenlandes que fa poc temps ha arribat a la nostra terra. El conec a Cadaqués i ja he tingut varies oportunitats de sentir-lo i veure’l actuar. Em sembla molt interessant com a persona i les idees sobre la música. Avui l’he pogut escoltar a BCN a Pianos Puig. Una hora davant un piano Fazoli, improvisant sobre diferents compositors, Bach, Monk, Listz etc. Te molt bona tècnica pianistica, concentració en el que està fent i comunica be amb el públic. Com a improvisador és molt bo sobretot amb música popular, jazz etc. De totes maneres alterna moments de glòria amb altres no tant bons, i em refereixo a la capacitat de crear una tensió correcta des del punt de vista formal. El felicito i em plauria col.laborar amb la meva orquestra algun dia amb ell.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *