El nou Palau

Després dels lamentables fets del Palau que van colpir terriblement al món musical i a la societat catalana en general i ,que vaig patir en pròpia persona com explico en el meu article anterior, vaig demanar una entrevista a la nova presidenta del Palau i de l’Orfeó la senyora Mariona Carulla.
Hi assistí també Jaume Bragulat, un dels responsables de la programació (d’abans i d’ara) i que també havia estat present a la reunió del 2004 amb el Félix Millet i per tant coneixía i havía viscut directament l’ episodi meu amb l’anterior president.
La veritat és que em varen rebre de manera molt afable i amb una actitud molt favorable.
Vaig demanar el reconeixement públic de les figures del meu avi Joan Llongueres i del meu pare Josep Jordi Llongueres que desentvoluparen , en el seu temps una important i meritòria tasca a l’Orfeó i que, en cap moment, s’esmentà ni es posà de relleu en els actes del centenari.

Ambdues parts varem considerar que calía fer justícia i la Sra Carulla i el Sr Bragulat es mostraren disposats a reparar aquets fets i a organitzar, en un futur , els merescuts actes d’homenatge corresponents.
Pel que fa referència a la meva participació i a la de l’Orquestra BCN Sinfonietta, que s’havia aturat des de l’any 2004 , sense un motiu clar,-be segons en Millet per falta de recursos econòmics- , acordaren reconsiderar de nou la situació i estudiar la possibilitat de tornar a comptar amb la meva participació com a director en algun dels concerts del Palau o amb algun cor de l’Orfeó i pensar una altra cop en la programació dels “concerts fòrum de la Sinfonietta” en el cicle de concerts del Petit Palau.
La reunió a part de ser molt positiva fou una bona mostra de que la nova direcció mira al futur amb optimisme i ganes de fer les coses be.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *